Inboedel opruimen

Inboedel opruimen

In de loop der jaren kunnen de spullen in huis zich flink opstapelen. Zoveel zelfs dat u geen raad meer weet bij de inboedel opruimen . Wij kunnen een helpende hand bieden, van de kelder tot aan de zolder kunnen we de inboedel opruimen, afvoeren of overbrengen naar een nieuwe locatie of bestemming. Voor inboedel opruimen bieden wij altijd de snelste en meest effectieve oplossing. Op deze pagina vindt u meer informatie over het opruimen van de gehele woning.

Uw inboedel opruimen op professionele wijze hoeft niet duur te zijn, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kelder opruimen

Een woning met een ruime kelder is fantastisch, dit zijn kostbare vierkante meters waar veel mee te doen is. Maar dat is niet mogelijk wanneer hier overbodige spullen liggen die u niet meer zult gebruiken. Maak een nieuwe start; bouw een wijnkelder, een sauna in huis of een fijne relax ruimte. Voor de inboedel opruimen kunt u bij ons terecht, zo kunt u optimaal gebruik maken van de kelder.

Zolder opruimen

Een veel voorkomende klus bij de inboedel opruimen is het opruimen en leegruimen van de zolder. Net als de kelder wordt deze ruimte vaak gebruikt als opslag voor overbodige spullen. Dat is zonde, want de zolder kan vaak uitstekend gebruikt worden als extra slaapkamer of hobbyruimte. Zware goederen verplaatsen via de zoldertrap kan een gevaarlijke klus zijn, voor de inboedel opruimen kunnen wij deze klus veilig voor u klaren.

Tuinhuis opruimen

Uw tuinhuis kan het tuingereedschap droog houden, en gebruikt worden voor het opbergen van een tuinset, grasmaaier en andere zaken. Toch komt het maar al te vaak voor dat het tuinhuis een verzamelplek wordt voor materialen waardoor u niet meer optimaal gebruik kunt maken van uw tuinhuis. De inboedel opruimen gaat verder dan de woning, maar geldt ook voor uw tuinhuis. Er is zoveel te doen met een mooi en opgeruimd tuinhuis.

Dit waren de drie ruimtes die vaak door ons opgeruimd worden omdat er zich veel spullen opstapelen. Ook de woon- en leefruimtes kunnen onnodig vol komen te staan, en dat is niet altijd voordelig voor de bewoners. Hier zijn enkele redenen waarom uw inboedel opruimen met behulp van onze firma uitkomst kan bieden:

  • Hamsteraars zijn mensen die geen afstand kunnen doen van hun dierbare spullen. In overleg met onze professionals wordt het kaf van het koren gescheiden.
  • Het is mogelijk dat u veel emmers met verfresten heeft staan, of accu’s die niet meer werken. Dit soort chemische materialen moeten op de juiste wijze afgevoerd worden. Wij weten de juiste wijze van afvalverwerking en verwijderen.
  • Het komt vaak voor dat mensen na hun inboedel opruimen minder last hebben van allergische reacties, niezen en astma. Dat komt omdat al die spullen vaak bedekt zijn met stof, huismijt en andere onsmakelijke vervuiling. Kies voor een woning die netjes aan kant is, en geniet van een huis dat gezond is om in te wonen.

Er zijn volop redenen om te kiezen voor inboedel opruimen. Wij zijn dé specialist die klaar staat om elke klus met beide handen aan te pakken. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden