Inboedel opruimen na overlijden

Inboedel opruimen na overlijden

Is er onlangs iemand overleden in de familie? Moet een woning snel worden opgeruimd of leeggemaakt? Laat de zorgen wegnemen door OPRUIMINGEN AD, wij kunnen vakkundig de inboedel opruimen na overlijden , snel en betaalbaar. Er zijn diverse voordelen van een professioneel bedrijf inschakelen voor dit soort werkzaamheden, hoe sneller u contact met ons opneemt hoe beter we u van dienst kunnen zijn.

Er is vaak weinig tijd beschikbaar voor de inboedel opruimen na overlijden . Neem daarom direct contact op met OPRUIMINGEN AD voor meer informatie.

huis leegmaken bij overlijden

Huis leegmaken  na overlijden

Soms komt een overlijden onverwacht, soms niet, toch is het altijd een nare gebeurtenis. Daarbij is er doorgaans de eerste weken geen tijd om te rouwen, er moet immers zoveel geregeld worden met verschillende partijen. De inboedel opruimen na overlijden is een verplichting waar u niet direct op zit te wachten, toch moet het gebeuren en het liefst zo snel mogelijk. Besteed dit soort werkzaamheden liever uit aan een firma als OPRUIMINGEN AD, wij zijn de specialist in inboedel opruimen na overlijden en omgeving. Wat kunnen we zoal voor u betekenen?

  • We kunnen een planning maken van A tot Z om direct een helder overzicht te krijgen en een duidelijke stappenplan op te stellen.
  • Het is mogelijk een woning compleet leeg te ruimen, we kunnen ook een deel van de inboedel verwijderen.
  • Chemische middelen en eventueel giftige zaken worden in kaart gebracht en op de juiste wijze afgevoerd.
  • We kunnen kostbare zaken inpakken zodat ze op de juiste wijze vervoerd kunnen Naast het leegmaken van de woningen na overlijden kunnen we ook kuis werkzaamheden uitvoeren en herstelwerkzaamheden om het huis in perfecte staat op te leveren.
  • U zult spreken met een vast contactpersoon die u zal begeleiden gedurende het gehele traject, zo staat u er nooit alleen voor.

Inboedel opruimen na overlijden

Er wonen veel mensen onder zeer uiteenlopende omstandigheden. OPRUIMINGEN AD is een flexibele onderneming die altijd maatwerk oplossingen biedt bij ruimingen. Zo kunnen we een snelle afhandeling garanderen evenals het snel uitvoeren van de werkzaamheden. Hoewel er in deze stad veel verhuizingen en opruimingen plaatsvinden kunnen we doorgaans op korte termijn helpen bij het opruimen van huizen bij overledenen. We gaan hierbij uiteraard discreet te werken met niet alleen aandacht voor de overleden persoon, maar zeker ook voor de nabestaanden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de inboedel opruimen na overlijden .

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden