Woning leegmaken

Een woning leegmaken is niet echt een klus waar veel mensen warm voor lopen. Om alles zelf aan te pakken is haast niet te doen, om vrienden en familie in te schakelen is ook niet altijd even prettig voor de betrokken partijen. Bij een woning leegmaken staat u er zeker niet alleen voor; OPRUIMINGEN AD kan al het zware werk voor u opknappen. Daarbij kunt u zelf kiezen welke diensten u zelf wilt uitvoeren, en wat u liever aan ons overlaat. Als u wilt kunnen we u volledig ontzorgen en van eerste plan tot aan het kuisen van de woning alles voor u uit handen nemen. En de kosten? Die vallen reuze mee!

Neem direct contact op met de medewerkers van OPRUIMINGEN AD voor een offerte op maat.

Woning leegmaken na overlijden of na verkoop

Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken bij een huis leegruimen? OPRUIMINGEN AD heeft veel ervaring met woningen leegmaken, waarbij de klant zelf kan bepalen welke zaken wij uitvoeren. Hier zijn een aantal werkzaamheden die wij bij de huis leegmaken voor u kunnen verrichten:

We maken woningen leeg na verkoop of na overlijden. Ook gewone opruimingen zijn mogelijk.

  • Een goede ruiming begint bij een goede planning. Door gestructureerd te werk te gaan zult u veel tijd en ergernissen besparen, om nog maar niet te spreken van een besparing in kosten.
  • Dozen inpakken, voor de één is het een heerlijke bezigheid om zelf de eigen spulletjes netjes in dozen op te bergen, voor de ander is het een ware hel om doos voor doos aan spullen op te stapelen. U kunt zelf kiezen om deze klus zelf uit te voeren of aan ons over te laten.
  • Kelder en zolder leegruimen; dit zijn twee ruimtes die vaak lastig bereikbaar zijn, en waar vaak juist de grootste en zwaarste spullen opgeborgen staan. Zelfs wanneer u zoveel mogelijk zelf wilt uitvoeren adviseren wij het zware werk, en met name de risicovolle handelingen aan de specialist over te laten.
  • De woning kuisen is in veel gevallen ook een klus die uitgevoerd moet worden. Er zijn mensen die zelf met een emmer sop in de weer gaan, toch komt er stiekem best veel bij kijken. OPRUIMINGEN AD kan de gehele woning kuisen alsmede de stoffering verwijderen. Ook kleine reparatiewerkzaamheden kunnen we voor u uitvoeren.

Woning leegmaken prijs

OPRUIMINGEN AD is dé specialist in woningen leegmaken in regio . Waarom zelf aan de slag gaan als het sneller kan, waarom teveel uitgeven als het ook betaalbaar mogelijk is? Bij OPRUIMINGEN AD leveren we altijd maatwerk, neem daarom contact op met onze medewerkers voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden