Kelder leegruimen

Kelder leegruimen .

Een kelder is een bijzondere plek in iedere woning; hoewel er met deze kostbare vierkante meters veel mogelijkheden bestaan, wordt de kelder vaak gebruikt om goederen te stallen die vervolgens worden vergeten. Met een kelder leegruimen ontstaan er enorm veel nieuwe mogelijkheden, toch is het leegruimen van deze ruimte niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Wanneer u de kelder leegruimen snel en betaalbaar wilt laten uitvoeren is OPRUIMINGEN AD dé specialist die u zoekt. Niet alleen kunnen we de kelder leegmaken, we kunnen deze ook grondig kuisen en voorbereiden op de volgende bestemming.

Kelder leegruimen

Bij een kelder leegruimen komen de meest vreemde zaken aan het licht, vaak spullen die ooit daar zijn opgeslagen en in de loop van de tijd zijn vergeten. Vaak zijn deze goederen niet meer interessant om te gebruiken, of ze zijn niet meer bruikbaar door de slechte omstandigheden in de kelder. Door vocht kunnen er schimmels ontstaan, of er kan ongedierte verschijnen. Houd er rekening mee dat bij een kelder leegruimen er ook veel stof en andere schadelijke zaken tevoorschijn kunnen komen, handel daarom altijd met voorzichtigheid.

Mogelijkheden met een lege kelder

Wat moet je eigenlijk met een lege kelder? Oppervlakte is veel geld waard, door een lege kelder een nieuwe functie te geven kun je waarde van het huis aanzienlijk verhogen. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van een kelder:

  • Voor de liefhebber van wijn is een wijnkelder een logische toepassing van de kelder. De temperatuur is goed te regelen, en je hebt volop ruimte beschikbaar.
  • De populaire “mancave” met allerlei speeltjes voor volwassen mannen is ook een interessante toepassing, overigens kan dit ook een paradijsje worden voor andere familieleden.
  • Er zijn ook veel aren die een kelder ombouwen tot fitnessruimte of sauna, zo kun je thuis genieten van een wellness center.
  • Muzikanten laten de kelder isoleren en maken er een oefenruimte of zelfs een geluidsstudio van.

Voor u begint met de plannen om de kelder een nieuwe bestemming te geven, kunt u eerst bij OPRUIMINGEN AD vragen naar de mogelijkheden voor de kelder leegruimen . Wij denken graag met u mee!

Kelder leegruimen

Voor een kelder leegruimen is OPRUIMINGEN AD de specialist in de regio. Op basis van een duidelijk plan van aanpak kunnen we een scherpe prijs aanbieden, het leegruimen van een kelder hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Uitbesteden is vanwege de snelheid en de kwaliteit van oplevering vaak interessanter dan zelf aan de slag te gaan.

Informeer direct naar de mogelijkheden en tarieven voor een kelder leegruimen door OPRUIMINGEN AD.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden