Opruimingsdienst

Opgeruimd staat netjes, dat is het motto van de opruimingsdienst . Wanneer een woning of kantoor moet worden opgeruimd, leeggemaakt of grondig worden gekuist is er geen betere partner in de regio dan OPRUIMINGEN AD. Op basis van praktische oplossingen en een heldere communicatie zal de opruimingsdienst voor u aan de slag gaan. En omdat we altijd maatwerk leveren betaalt u nooit meer dan nodig is, en krijgt u de kwaliteit die u graag ziet. Op deze pagina geven we wat meer toelichting over de dienstverlening van de opruimingsdienst , u kunt uiteraard ook vrijblijvend contact opnemen met het team van OPRUIMINGEN AD voor advies op maat.

De opruimingsdienst is beschikbaar voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachten. Meer weten? Lees verder op deze pagina of neem direct contact op met OPRUIMINGEN AD.

Opruimingsdienst met diverse werkzaamheden

Onder opruimen vallen diverse werkzaamheden, en de opruimingsdienst voert ze allemaal uit! Omdat we altijd maatwerk oplossingen bieden kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden u graag door ons laat uitvoeren. Hier zijn de meest voorkomende diensten die we verrichten voor onze klanten in de regio:

  • Kelder of zolder opruimen: is er steeds minder beschikbare ruimte, meer en meer huiseigenaren ontdekken de waarde die schuilt in de kelder en op zolder. Laat de kelder of zolder opruimen en geef er een nieuwe bestemming aan.
  • Huis leegruimen bij verhuizing: Bij het verhuizen naar een groter of juist kleiner pand, of in het geval van een emigratie wilt u snel de oude woning kaal opleveren. OPRUIMINGEN AD kan elk huis snel ruimen en perfect schoon opleveren.
  • Huis leegmaken na overlijden: Als professionele opruimingsdienst komen we ook minder plezierige situaties tegen zoals het overlijden van een familielid. Ook dan nemen we u graag alle zorgen uit handen, op basis van een goede communicatie met de nabestaanden.
  • Woning kuisen: Als het echt schoon moet zijn is er geen betere oplossing dan de opruimingsdienst inschakelen. We kunnen niet alleen elke woning of kantoor netjes schoonmaken, we voeren indien nodig ook kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit.

Opruimingsdienst Met een ruime ervaring

Met een ruime ervaring in alle facetten van opruimen, leegmaken en kuisen in de regio hebben we reeds voor een groot aantal klanten mogen werken. Hierbij maken we geen onderscheid tussen particulieren en zakelijke klanten, iedereen is welkom! Bij OPRUIMINGEN AD is elke opdracht maatwerk, geen klus is te klein of te groot. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden, we kunnen ook spoedopdrachten uitvoeren indien dit nodig is.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden