Opruimer

Wordt het tijd voor uw woning op te ruimen, leeg te halen of wellicht eens goed op te kuisen? Dan bent u bij de opruimer aan het juiste adres. Voor alle woningen en kantoren in regio en is OPRUIMINGEN AD de opruimdienst die voor u klaar staat met een breed scala aan diensten. Op deze pagina zullen we vast een tipje van de sluier oplichten wat betreft de diensten van de opruimer in en , neem voor persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte gerust even contact op met Opruimingen AD.

Opruimer - Particulier en bouw

Van het uiterste puntje tot aan het laatste stukje , OPRUIMINGEN AD is de opruimdienst die elk smerig karweitje voor u kan opknappen. Tenminste, smerige karweitjes wanneer het om kuisen gaat, want bij zaken als achterstallig onderhoud aan woningen of kantoren komen wij u te hulp, zodat de vensters weer glanzen en de spinnen resoluut de deur worden gewezen. We zijn overigens niet zomaar een schoonmaakdienst, we voeren nog veel meer werkzaamheden uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Leeghalen huizen en kantoren

Er zijn verschillende situaties waarin een woning of kantoor in zijn geheel moet worden leeggemaakt. Dit is een klus die wij als opruimer in en graag voor u klaren. We kunnen de locatie van kelder tot aan de zolder in zijn geheel of gedeeltelijk leegruimen, inclusief inpakken en afvoeren naar de vuilstort of aanbieden ter recyclage. We voeren deze werkzaamheden snel en vakkundig uit, zonder enige overlast voor eventuele bewoners of gebruikers.

Opruimen

In de hele regio kan de opruimer ook woningen en kantoren opruimen, bijvoorbeeld wanneer het pand (deels) een nieuwe bestemming zal krijgen, of wanneer meubels worden vervangen. Vaak betreft het leeghalen van een ruimte als de kelder, de zolder of een garage met als doel deze ruimte een nieuwe bestemming te geven. In overleg met de klant kunnen we tot in detail bepalen welke aanpak het beste werkt.

Goedkoper opruimen in de regio

Het beste werk is maatwerk, de opruimer werkt niet op basis van standaard tarieven, maar berekent een transparante en scherpe offerte op basis van de werkzaamheden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, en betaalt u niet meer dan de diensten die u echt nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de dozen inpakken om kosten te sparen, of juist alle werkzaamheden tot aan het kuisen van de vensters aan ons overlaten. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden