Zolderopruiming Antwerpen

Bij een huis ruimen zijn er diverse ruimtes die lastig te bereiken zijn, of waar spullen zijn opgeslagen die lastig zijn om af te voeren. De zolder opruimen is vaak een flinke uitdaging waar veel mensen liever niet zelf aan beginnen. Gelukkig zijn er de professionele zolderopruimers van OPRUIMINGEN AD die deze klus voor u kunnen klaren. Zolders leegmaken is onze specialiteit, naast het leegmaken van de zolder voeren we ook de opkuis van de zolder uit wanneer dat gewenst is. Uiteraard tegen onze scherpe tarieven.

Voor zolderopruiming in Antwerpen moet u bij OPRUIMINGEN AD zijn, informeer direct naar de mogelijkheden.

Zolder opruimen

Het leegmaken van de zolder brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Bij zolders leegmaken moet je vaak steile trappen bestijgen, en met zware goederen sjouwen. Dat is niet alleen lastig om uit te voeren, het kan zelfs gevaarlijk zijn. Hier zijn enkele zaken om rekening mee te houden bij het leegmaken van de zolder:

  • Let bij de zolder opruimen op een goede toegankelijkheid naar de zolder, dus een veilige trap zonder objecten in het looppad naar buiten.
  • Bij het leegmaken van de zolder kan er veel stof vrijkomen, ook tijdens de afvoer. OPRUIMINGEN AD zal hier uiteraard rekening mee houden om de woning schoon te houden.
  • De opkuis van de zolder wordt soms vergeten maar is zeker van belang. In de loop der jaren kan er veel stof komen te liggen die in beweging komt bij de zolder opruimen. Ook kan er ongedierte zich verschuilen in de hoeken en kieren van de zolder.

OPRUIMINGEN AD zal altijd een duidelijk plan opstellen om de zolder leegmaken snel, schoon en veilig uit te voeren.

Zolderopruimers van OPRUIMINGEN AD

Zolders leegmaken is een specialisme van OPRUIMINGEN AD, onze zolderopruimers hebben veel ervaring met moeilijk bereikbare ruimtes en gaan zorgvuldig met uw bezittingen om. Daarnaast zijn er bij zolders leegmaken speciale regels om de veiligheid van de werknemers te garanderen. Helaas komt het maar al te vaak voor dat mensen die zelf de zolder opruimen letsel oplopen tijdens de werkzaamheden. De zolderopruimers van OPRUIMINGEN AD hebben een ruime ervaring met zolderopruiming in Antwerpen en kennen de uiteenlopende soorten bebouwing in deze regio.

Opkuis zolder

Het leegmaken van de zolder is vaak slechts de eerste stap, deze ruimtes zijn veelal sterk verwaarloosd en hebben veel stof en ook ongedierte vergaard. OPRUIMINGEN AD is ook inzetbaar voor de opkuis van de zolder, zo hoef je niet zelf in de weer met schoonmaakmiddelen, en de trap op en af om de zolder te kuisen. Onze zolderopruimers zullen de ruimte inspecteren en zo een plan opstellen om de opkuis van de zolder snel, efficiënt en betaalbaar uit te voeren.

Informeer naar de scherpe tarieven van OPRUIMINGEN AD voor uw zolderopruiming in Antwerpen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden