Inboedelopruimingen Gent

Er zijn een aantal karweitjes in en rond huis die je wellicht beter kunt uitbesteden, de inboedel leeghalen is daar een goed voorbeeld van. Het is een heel ander soort werk dan bijvoorbeeld een huis schilderen of een dak leggen, toch komt er bij de inboedel leeghalen vaak meer bij kijken dan u denkt. Voor inboedelopruimingen in Gent is OPRUIMINGEN AD de partner die u zoekt, met een ruime ervaring en professionele medewerkers kunnen we elke woning of kantoor leegruimen in een korte tijd.

Ontdek het verschil van professionele inboedelopruimingen in Gent, neem direct contact op met OPRUIMINGEN AD.

Inboedel leeghalen

De inboedel leeghalen is eenvoudiger dan een woning inrichten, althans dat lijkt het geval te zijn. Toch komt er vaak meer bij kijken dan mensen denken. Bij inboedelopruimingen in Gent komen we bijvoorbeeld vaak situaties tegen met zolders en kelders die lastig te bereiken zijn, luxe goederen die met zorg moeten worden behandeld en reparaties of schoonmaakwerkzaamheden die achteraf uitgevoerd moeten worden. De inboedel leeghalen is slechts één aspect van het totale proces. Zo zal er ook rekening gehouden moeten worden met het gebouw, moet alle stoffering worden verwijderd, of moet deze juist intact blijven voor gebruik in de toekomst. Een zolder leegruimen over een trap die toch opnieuw gestoffeerd moet worden is een heel ander karwei dan wanneer de stoffering niet vervangen wordt. Dan moeten er speciale maatregelen genomen worden om de kwetsbare delen van de woning te beschermen.

Inboedelopruimingen Gent

Bij zowel particuliere als zakelijke inboedelopruimingen in Gent is OPRUIMINGEN AD de professionele oplossing. Waarom kiezen voor de inboedel leeghalen door ervaren werklieden?

  • Veel sneller een huis leegruimen betekent sneller een lege ruimte die opgeleverd of opnieuw in gebruik genomen kan worden.
  • Bij kostbare goederen is het van belang deze objecten goed in te pakken en op de juiste wijze te vervoeren.
  • Er kunnen zich chemische producten op de locatie bevinden, laat deze op de juiste wijze afvoeren en verwerken.
  • Er komt vaak veel stof vrij, er kan ook ongedierte in de woning of op kantoor aanwezig zijn. Houd rekening met ademen en ook met de locatie grondig kuisen, OPRUIMINGEN AD kan deze werkzaamheden ook voor u uitvoeren.

Bij inboedelopruimingen in Gent is gemak niet de enige reden om te kiezen voor professioneel de inboedel leeghalen door OPRUIMINGEN AD, ook de veiligheid van de huidige bewoners speelt uiteraard een rol. Denk aan moeilijk te bereiken locaties, afvoer van schadelijke stoffen en ongedierte of schimmels in huis.

Neem eens vrijblijvend contact op met OPRUIMINGEN AD voor meer informatie over inboedelopruimingen in Gent, we helpen u graag verder!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden