PUR vloerisolatie laten opruimen

In het verleden werd in veel huizen en bedrijfspanden PUR gebruikt voor het isoleren van de vloeren. Na verloop van tijd verliest de PUR echter aan kracht en ook kan het beschadigd raken. Wanneer dit het geval is, kan het materiaal zijn isolerende werking niet meer blijven uitvoeren. U kunt er dan voor kiezen om de PUR vloerisolatie zelf te verwijderen, maar ook kunt u de deskundige hulp van Opruimingen AD inschakelen. We zorgen ervoor dat al het oude PUR isolatiemateriaal snel en op een nette manier uit uw woning of bedrijf wordt verwijderd.

Gespoten polyurethaanschuim (PUR) als vloerisolatie

Gespoten polyurethaanschuim (kortweg PUR) bestaat uit een mengsel van een aantal chemische stoffen die samen uitharden tot een isolerend materiaal. Vanwege zijn uitstekende isolerende werking wordt PUR veel gebruikt in vloeren en ook muren. Hier helpt het om vocht en kou buiten de deur te houden. Tegenwoordig komt men steeds meer terug van PUR als vloerisolatie, met name met het oog op de gezondheid. Er bestaan namelijk soorten die minder goed zijn voor de gezondheid. Is uw huis of bedrijf voorzien van slechte PUR, dan komt Opruimingen AD deze graag voor u verwijderen.

PUR vloerisolatie opruimen

Is gespoten PUR gezond?

Wanneer gespoten PUR op de juiste manier wordt aangebracht, is het ook in uw pand een veilige keuze. Het is dan wel van belang dat het materiaal goed kan uitharden. Daarnaast kunt u tegenwoordig een zogeheten groene PUR variant laten aanbrengen. Hierin zijn geen broeikasgassen aanwezig en dus is dit materiaal milieuvriendelijker. Er zijn echter ook slechte of verouderde PUR soorten. Deze varianten kunnen zorgen voor tal van klachten, onder meer aan de neus, luchtwegen en huid. Is uw pand voorzien van een dergelijke PUR isolatie? Dan kunt u deze het beste zo snel mogelijk verwijderen. Meer informatie is beschikbaar op deze website.

Oude PUR verwijderen? Roep de hulp in van Opruimingen AD!

Opruimingen AD is er voor het grondig legen en schoonmaken van uw appartement, woonhuis of kantoor. Als het gaat om het opruimen van een isolatiemateriaal als PUR bent u bij ons daarom op de juiste plek. Hiervoor zijn we inzetbaar in vrijwel heel Vlaanderen. U kunt vandaag nog een afspraak maken voor het opruimen van PUR vloerisolatie in uw pand. Neem hiervoor contact met ons op per telefoon (0485 93 30 89) of stuur ons een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

gespoten pur gezond

Copyright © 2017 Opruimingen AD. Alle Rechten Voorbehouden